Deutsch


English

 

Telefon/Fax:

00 30 239 7024 337

00 30 697 355 9910

E-mail küldéshez kattintson itt!
e-mail küldés

 

VRASNA BEACH ( Paralia Vrasna )

A 3000 éves VRASNA, az "öreg" falu a Cholomontas hegység oldalában fekszik. Őslakosai mezőgazdasággal, zöldség-, gyümölcstermesztéssel és állattartással foglalkoznak.

Az újabb generáció már a tengerpart felé terjeszkedett, így a 90-es években fellendülő idegenforgalom munkalehetőséget teremtett számukra. Ekkor kezdett kiépülni a tengerparton Vrasna Beach - Nea Vrasna (Uj Vrasna), amely a Chalkidiki- félsziget keleti kapujánál, Thesszalonikitől 80 km-re fekszik.
A nyaraló település ma már könnyen, autópályáról is megközelíthető.

Az Égei - tenger egyik legtisztább vizű, kb. 12 km hosszú homokos, helyenként aprókavicsos tengerpartja található itt, (Évek óta megkapja az EU által -a tiszta partoknak - odaítélt kék zászlót), mely a gyermekes családok számára is zavartalan pihenést biztosít.

Vrasna Beach egy csendes, de rohamosan fejlődő nyaralóhely, ahol leginkább a pihenni vágyó és nyugodt strandolást kedvelő vendégek érzik jól magukat. A település még mentes az üdülöhelyek megszokott zsúfoltságától.

Stavros és Asprovalta közelsége (melyekkel szinte összeépült) hosszabb tengerparti sétákra, nagyobb bevásárlásokra és a környék felfedezésére ad lehetőséget.

Lap tetejére vissza    

Napkelte Vrasna Beach-en

Vrasna Beach Tengerpart

 meandrosvillage@hotmail.com

Copyright © 2008. Szabó János